Wie zijn wij

In januari 2010 ben ik, na bijna 37 jaar gediend te hebben als officier bij de Koninklijke marine, met “Functioneel Leeftijdsontslag” gegaan. Omdat ik 55 jaar nog veel te jong vind om te stoppen met werken, en graag nog wat wil doen met mijn bij de marine opgedane ICT en buitenland ervaring, ben ik de éénmanszaak PC Berkel gestart.

PC Berkel staat voor Persoonlijk Contact Berkel, omdat ik dit het belangrijkste aspect vind van het zakendoen. Door een goed persoonlijk contact kun je je immers inleven in de wensen van je klanten en hun daardoor precies bieden wat ze nodig hebben.

PC Berkel wil de klanten helpen bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van ICT apparatuur, en de klant assisteren bij de installatie van deze apparatuur en de daarbij behorende software.

Ook kan ik voor mijn klanten websites bouwen en onderhouden. Hierbij kan ik bogen op een uitgebreide ervaring die ik bij de marine heb opgebouwd.

Ik hoop u spoedig als klant te kunnen begroeten.

Gert van Beest