Advies bij aanschaf.

Heeft u een nieuwe PC, Laptop, printer of andere randapparatuur nodig, dan is de keuze erg groot. Hetzelfde geldt voor software en beveiligingspakketten. Voor u het weet schaft u producten aan die niet aan uw verwachtingen voldoen of die meer kunnen dan dat u nodig heeft, en waarbij u dus betaalt voor zaken die u niet nodig heeft.

PC Berkel kan u hier mee helpen, zodat u niet iets aanschaft dat toch niet doet wat u er van verwachtte maar dat u ook niet betaalt voor zaken waaraan u geen behoefte hebt. PC Berkel baseert het advies op een persoonlijk gesprek bij u thuis of via de telefoon over uw behoeften en wensen.

PC Berkel verkoopt geen computers en aanverwante artikelen. Daarom krijgt u een echt onafhankelijk advies voor het product dat het beste bij uw wensen past. Wel adviseert PC Berkel u waar u deze producten kunt kopen en voor welke prijs en kan, indien u dat wenst, de bestelling namens u plaatsen en het product na aflevering voor u installeren.

Wilt u meer weten? Stuur een email  met uw vraag en uw contactgegevens. PC Berkel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen, WhatsAppen of SMS-en op 06-21240316.

Voor de kosten van deze dienst, kijk in de tarievenlijst op de contactpagina. En let op: PC Berkel geeft 10% korting aan 65+ ers.