Website Ontwerp

Een website is de uitgesproken manier om iets te vertellen over uw zaak of bedrijf, uw bedrijf te promoten en om uw producten te adverteren. En wist u dat een eigen website meestal goedkoper is dan twee maal een advertentie plaatsen in een (regionale) krant, terwijl u potentieel een groter bereik heeft.

Veel mensen hebben tegenwoordig ook een privé website. Dit is leuk om zaken op te zetten die u met uw familie en vrienden wilt delen of om een blog bij te houden.

Het maken van een website is echter niet eenvoudig. PC Berkel kan u hier bij helpen! Laat PC Berkel voor u een website ontwerpen en die voor u “on line” zetten. PC Berkel maakt precies wat u wil (uiteraard binnen de technische mogelijkheden). Van een eenvoudige privé website die bestaat uit enkele pagina’s tot grote gecompliceerde zakelijke sites. En deze website wordt zodanig opgebouwd dat ze goed vindbaar is voor Google en andere zoekmachines!

U moet uw website ergens “hosten”. Dit kan veelal bij uw internetprovider, maar dat is vaak gecompliceerd. Slimmer is het om dit via PC Berkel te regelen voor een uiterst concurrerende prijs. Klik hier voor details.

Hieronder ziet u links naar enkele websites die door PC Berkel ontworpen zijn of die door PC Berkel beheerd worden:

Aannemersbedrijf Aad van Winden
Delistreet
Droomappartement Curacao
Pickwick Club Rotterdam
Snackwagen Berkelse Poort
Hr.Ms. Zuiderkruis

Wilt u meer weten? Stuur een email met uw vraag en uw contactgegevens. PC Berkel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen, WhatsApp-en of SMS-en op 06-21240316.

Voor de kosten van deze dienst, kijk in de tarievenlijst op de contactpagina. En let op: PC Berkel geeft 10% korting aan 65+ ers.